Over Ons

Gratis wifi

Wilt u even rustig werken bij ons in de zaak? Dan kunt u gebruik maken van onze gratis wifi, onder het genot van een heerlijke cappuccino bijvoorbeeld.

Geroosterde bonen

Wij werken met Barend Boot koffie. Boot koffie is wereldwijd erkend als één van de beste branders. Dit proeft u natuurlijk terug in uw koffie.

Vriendelijk Personeel

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Ons motto is: Vraag niet wat de mogelijkheden zijn, maar wat zijn uw wensen?

Goede muziek

Wij proberen een goede ambiance te creëren in onze zaak. Ontdek de kleine geheimen die wij te bieden hebben. Heeft u wensen? Vraag het gerust!

webshop

Wij verkopen diverse artikelen via de webshop, deze zal op korte termijn openen. Houd onze website in de gaten voor de laatste updates.

Gezellig interieur

Wij hebben geprobeerd om de zaak zo stijlvol mogelijk aan te kleden. Een aantal artikelen uit de zaak zijn ook te bestellen in de webshop!

h

Kranten en tijdschriften

Wilt u even iets te lezen hebben als u bij ons aan het genieten bent? Vraag ons personeel naar de mogelijkheden en het actuele aanbod van lectuur.

Uitstekende locatie

Wij zijn gevestigd aan de Langestraat, midden in het bruisende centrum van Winschoten. U kunt ons vinden tegenover de Sint Vitus kerk.

Heerlijke koffie

Zoals eerder genoemd werken wij met Barend Boot koffie. Wij streven er na om u de hoogste kwaliteit koffie te serveren. Wij vertellen u er graag over!

Workshops

Heeft u iets te vieren, of wilt u een gezellige avond organiseren met uw personeel, familie, vrienden of vriendinnen? Kijkt u dan eens naar ons aanbod van diverse workshops!

Heeft u andere wensen?

Bijna niets is onmogelijk! Wij denken graag met u mee. Neem eens contact met ons op of kom gerust langs in de zaak om onder het genot van een kopje koffie uw wensen te bespreken.