ontdek Onze geheimen

Ons eerste geheim
1. High tea in het geheim

Wij verwennen u met een heerlijke thee reis van China naar Japan, en zelfs zuid Amerika komt voorbij. U krijgt vier heerlijke thee soorten te proeven, natuurlijk vertellen wij u wat het verhaal achter de thee is. Wij verwennen u met heerlijke zoete en hartige hapjes. Hapjes die veelal door onze chef zijn bedacht. Heerlijke combinaties waardoor u verrast zult zijn. Een heerlijke middag genieten en heerlijk geheimen uitwisselen.

Graag van te voren even reserveren

Ontdek dit geheim voor:

€17,50 p.p.

Ons tweede geheim

2. Koffie avond

Wij nemen u met echte koffieliefde bij de hand en vertellen u in een drie uur durende avond alles over koffie, en als het wat later wordt ook goed. We houden niet meer op als we over koffie beginnen. U heeft waarschijnlijk, werkelijk geen idee wat koffie voor Nederland heeft betekent en dat nog steeds doet. Wij vertellen u over de geschiedenis van de koffie, van de bes tot het branden en hoe herkent u goede en slechte koffie? Aan het einde van de avond maakt u zelf de lekkerste cappuccino.

Elke tweede donderdag van de maand

Ontdek dit geheim voor:

€29,95 p.p.

Onze specialiteit

Feesten, Partijen en cateringservice

Wij verzorgen met liefde uw feest, partij of catering, op de zaak of bij u thuis. Of het nu gaat om een verjaardag of een andere festiviteit dan bent u bij Kleine Geheimen van Winschoten aan het juiste adres. Bij ons geen plakjes worst, maar heerlijke huisgemaakte hapjes. Zoals bijvoorbeeld heerlijke kipspiesjes gemarineerd in bruinesuiker met chilipoeder of onze heerlijke rooibos soep. Neem gerust contact met ons op,
dan kunt u vrijblijvend wat komen proeven.

Neem contact op indien u graag meer informatie wilt ontvangen

De prijs is:

Op aanvraag.

Ons derde geheim

3. Private dining

U verrast uw partner met een geweldige avond.
Het restaurant is alleen voor u en uw partner open, net als in de film maakt u een indruk op uw partner waar hij of zij het jaren later nog over heeft. Maar ook voor u is het een verassing, u mag aangeven waar we mee mogen koken vis, vlees of vegetarisch. Dan maken wij een vier gangen menu voor u klaar. We kunnen uw perfecte avond op diverse manieren uitbreiden.
Bloemen, live muziek veel is bespreekbaar.

Graag van te voren even reserveren

Ontdek dit geheim voor:

€39,95 p.p.

Ons vierde geheim

4. Hapjes avond

Erg leuk voor groepen of uw bedrijf. Uw groep word over kleine groepjes verdeeld en u mag per tafel twee hapjes bereiden. Alle ingrediënten staan klaar per tafel. Natuurlijk liggen de recepten erbij. Alleen is onze chef nogal zuinig op zijn geheimen en zijn de recepten soms een klein beetje onduidelijk. Bij voorbaat onze
excuses. Erg gezellig en zeer leuk om te doen.

Graag van te voren even reserveren

Ontdek dit geheim voor:

€25,00 p.p.